PONDĚLÍ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ÚTERÝ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), Almette (al.: 7), ovoce, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejci (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: čočka na kyselo (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 1), korn chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), sterilovaná okurka (al.: 10), čaj se sirupem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka tvarohová s kapií (al.: 3, 7, 10), ovoce, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), červená paprika, mléko (al.: 7)
Polévka: krupková (al.: 1.3, 7, 9)
Oběd: lososové nugety (al.: 1.1, 4), bramborová kaše (al.: 7), čaj s citronem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka drožďová (al.: 3, 7), ovoce, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka z kuřecího masa (al.: 7, 10), ovoce, mléko (al.: 7)
Polévka: pórková (al.: 1.1, 7)
Oběd: vepřové na žampiónech (al.: 1.1, 7), těstoviny (al.: 1.1 může obsahovat stopy: 3), čaj s medem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————