PONDĚLÍ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z tresčích jater (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: fazolová s mletým masem a bramborem (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: krupicová kaše s cukrem, skořicí a grankem (al.: 1.1, 6, 7), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), vajíčková pomazánka (al.: 3, 6, 7), banán, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s drožďovými noky (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vepřové maso po italsku (al.: 1.1, 7, 9), těstoviny-vřetena (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka z kuřecího masa a zeleniny (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), brokolicová pomazánka (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: květáková krémová (al.: 7)
Oběd: rybí filé na másle s kmínem (al.: 4, 7), bramborová kaše (al.: 7), mrkvový salát, čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), bylinkové Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka cizrnová se zeleninou (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na pórku (al.: 1.1, 7), rýže basmati, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: ovocný jogurt (al.: 7), houstička (al.: 1.1, 11), čaj se sirupem
Polévka: česneková (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: kuřecí prsa se zeleninou (al.: 1.1, 7), kuskus (al.: 1.1), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————