PONDĚLÍ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ÚTERÝ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), sýrová pomazánka s celerem (al.: 3, 6, 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: hrstková (al.: 1.3, 1.4, 7, 9)
Oběd: zapečené těstoviny s tuňákem a zeleninou (al.: 1.1, 3, 4, 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), džem, mrkev, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), vajíčková pomazánka (al.: 3, 6, 7), hruška, čaj se sirupem
Polévka: zeleninová krémová (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso na čínský způsob (al.: 1.1, 7), jasmínová rýže, čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s jogurtem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), šunková pěna (al.: 6, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vařené hovězí maso, koprová omáčka (al.: 1.1, 7), houskový knedlík (al.: 1.1, 3, 7), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: sladký loupák (al.: 1.1, 3), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: česneková (al.: 1.3, 1.4, 7, 9)
Oběd: bramborové halušky s uzeným masem a bílé zelí (al.: 1.1, 7), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————