PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z taveného sýra (al.: 7), ovoce, mléko (al.: 7)
Polévka: květáková (al.: 3, 7)
Oběd: fazole v rajské omáčce (al.: 7, 9 může obsahovat stopy: 1), korn chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka tvarohová s kapií (al: 7, 10), ovoce, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka brokolicová (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: česneková s bramborem (al.: 7, 9)
Oběd: zapečené těstoviny s masem a špenátem (al.: 1.1, 3, 7), strouhaný sýr (al.: 7), čaj s medem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), plátkový sýr (al.: 7), ovoce, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: jogurt (al.: 7), banketka houstička (al.: 1.1, 11), ovoce, čaj se sirupem
Polévka: drožďová (al.: 3, 7, 9)
Oběd: králík na česneku (al.: 1.1, 7), brambory, čaj se sirupem
Svačina: veka (al.: 1.1), pomazánka z kuřecího masa (al.: 7, 10), ovoce, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), lučina (al.: 7), červená paprika, mléko (al.: 7)
Polévka: špenátová (al.: 7)
Oběd: krůtí maso na paprice (al.: 7), rýže, čaj s citronem
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka sýrová (al.: 3, 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: sladký loupák (al.: 1.1, 3), ovoce, mléko (al.: 7)
Polévka: rybí s hrachem (al.: 4, 7, 9 může obsahovat stopy: 1)
Oběd: masová směs se zeleninou (al.: 7), brambory, cherry rajčata, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), ovoce, kakao (al.: 7 může obsahovat stopy: 1)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————