PONDĚLÍ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z krabích tyčinek (al.: 1.1, 2, 4, 6, 7, 9), jablko, čaj se sirupem
Polévka: z kysaného zelí s mletým masem a bramborem (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: krupicová kaše s cukrem, skořicí a kakaem (al.: 1.1, 6, 7), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), červená paprika, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), šunka, hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: hovězí perkelt (al.: 1.1, 7), těstoviny-tarhoňa (al.: 1.1), čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehaný tavený sýr s nivou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), brokolicová pomazánka (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 1.4, 3, 7, 9)
Oběd: zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou (al.: 3, 7), strouhaný sýr (al.: 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánkové máslo s pažitkou (al.: 7), mrkev, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a pohankou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na pórku (al.: 1.1, 7, 9), jasmínová rýže, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa a zeleniny (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: sladký loupák (al.: 1.1, 3), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: bramborová s bulgurem (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: hrachová kaše (al.: 7), vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————