PONDĚLÍ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2,1.3, 6), šunková pěna (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: zapečené těstoviny s tuňákem a zeleninou (al.: 1.1, 3, 4, 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), rajčata, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr čedar (al.: 7), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a pohankou (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy 6, 10, 11)
Oběd: dušená krůtí játra na kmíně a česneku (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10, 11), jasmínová rýže, čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehané žervé s mrkví (al.: 7), mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ČTVRTEK
Přesnídávka: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s těstovinou (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: vepřová kotleta na hořčici (al.: 1.1, 7, 10), bramborová kaše (al.: 7), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), kakao (al.: 6, 7)
PÁTEK
Přesnídávka: pribináček (al.: 7), banketka houstička (al.: 1.1, 11), čaj
Polévka: kuřecí vývar s těstovinou (al.: 1.1, 3, 9 může obsahovat stopy: 6, 7, 10, 11)
Oběd: cizrna na kořenové zelenině s bylinkami (al.: 1.1, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11), celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————