PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z lososa (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: brokolicová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 3, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10)
Oběd: zeleninové rizoto s kuřecím masem, strouhaný sýr (al.: 7), červená řepa, čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), rajče, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), šlehaná lučina s pažitkou (al.: 7 může obsahovat stopy: 1, 3, 6, 7, 9, 10, 11), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s drožďovými noky (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy 6, 10, 11)
Oběd: vepřová kýta v kapustě (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10, 11), vařené brambory, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), játrová pomazánka (al.: 7), mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr lučina se šalotkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: hrstková (al.: 1.1, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: meruňkové knedlíky se strouhaným tvarohem a máslem (al.: 1.1, 3, 7, 12), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 7), plátkový sýr gouda (al.: 7), mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z eidamu (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: krůtí maso se zeleninou-cuketa, rajče, paprika (al.: 1.1, 7), těstoviny-vřetena (al.: 1.1 může obsahovat stopy: 3), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa a zeleniny (al.: 4, 7, 9), mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: tvaroháček kakaový (al.: 7), banketka houstička (al.: 1.1, 11), čaj
Polévka: dýňová s houstičkou (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10, 11)
Oběd: hrachová kaše (al.: 7 může obsahovat stopy: 1), vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————