PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: selská (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: fazole v rajské omáčce, korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), čaj se sirupem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7, 10), jablko, čaj se sirupem
ÚTERÝ
Přesnídávka: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka tvarohová s vejci (al.: 3, 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: dýňová s bramborem a krutonky (al.: 1.1, 1.2, 7)
Oběd: vepřové maso v mrkvi (al.: 1.1, 7), brambory, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa (al.: 7, 10), mrkev, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: ½ rohlíku (al.: 1.1), jogurt (al.: 7), jablko, čaj s citrónem
Polévka: květáková s vejci (al.: 3, 7)
Oběd: dušená drůbeží játra (al.: 1.1, 7), rýže, čaj s citrónem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), šlehaná lučina (al.: 7), mrkev, bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: kmínová (al.: 7, 9)
Oběd: hovězí po cikánsku (al.: 1.1, 7), těstoviny (al.: 1.1), čaj
Svačina: korn chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánka sýrová (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: domácí buchta (al.: 1.1, 3, 7), jablko, mléko (al. 7)
Polévka: rybí s krutonky (al.: 1.1, 1.2, 4, 7, 9)
Oběd: kuřecí prsa na tymiánu (al.: 7), brambory, čaj s medem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————