PONDĚLÍ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: špenátová s krutonky (al.: 1.1, 1.2, 3, 7)
Oběd: hrachová kaše (al.: 7), sterilovaná okurka (al.: 10), čaj se sirupem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek v tomatu (al.: 4, 7, 10 může obsahovat stopy: 8), jablko, čaj se sirupem
STŘEDA
Přesnídávka: banketka houstička (al.: 1.1, 11), jogurt (al.: 7), jablko, čaj
Polévka: zeleninová (al.: 7, 9)
Oběd: pečené kuře (al.: 7), brambory, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka budapešť (al.: 7, 10), červená paprika, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánka z taveného sýra (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: rybí (al.: 4, 7, 9)
Oběd: hovězí po srbsku (al.: 1.1, 7), rýže, čaj s citronem
Svačina: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka kuřecí (al.: 7, 10 může obsahovat stopy: 4, 8), mandarinka, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: linecký řez s tvarohem (al.: 1.1, 3, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: drůbeží s těstovinou a vejci (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: vepřové na zázvoru (al.: 7 může obsahovat stopy: 1, 3, 5, 6, 9, 10, 11), brambory, čaj
Svačina: chléb s máslem a plátkovým sýrem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————