PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), tuňáková pomazánka (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: hrstková (al.: 1.3, 1.4, 7, 9)
Oběd: ovesná kaše s ovocem, skořicí a cukrem (al.: 1.4, 7), čaj se sirupem
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), tvarohový sýr Kiri (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), vajíčková pomazánka (al.: 3, 7, 10), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s vejcem a ovesnými vločkami (al.: 1.4, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso po italsku (al.: 1.1, 7), těstoviny-mašle (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s kapií (al.: 7), rajče, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z červené řepy (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: pórková krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 1.4, 3, 7)
Oběd: bulgur s pohankou a mletým vepřovým masem na zelenině (al.: 1.1, 7, 9), mrkvový salát, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z krůtího masa a zeleniny (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), brokolicová pomazánka (al.: 7), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s krupkami a bramborem (al.: 1.3, 7, 9)
Oběd: krůtí maso na mrkvi (al.: 1.1, 7), vařené brambory, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: ovocný jogurt-tlapková patrola (al.: 7), ½ rohlíku (al.: 1.1), čaj se sirupem
Polévka: rybí s houstičkou (al.: 1.1, 4, 7, 9)
Oběd: kuřecí játra na kmíně a česneku (al.: 1.1, 7), rýže-basmati, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————