PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), šunka, jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: ze zeleného hrášku s houstičkou (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10, 11)
Oběd: zeleninové rizoto s vepřovým masem, strouhaný sýr (al.: 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
ÚTERÝ
Přesnídávka: vánočka (al. 1.1, 3, 8), jablko, kakao (al.: 6, 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a červenou čočkou (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: kuřecí řízek (al.: 1.1 může obsahovat stopy: 2, 3, 6, 7, 9, 10), bramborová kaše (al.: 7), broskev, čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehaný tavený sýr s celerem (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ČTVRTEK
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
PÁTEK
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————