PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), žervé (al.: 7), ovoce, mléko (al.: 7)
Polévka: dýňová s krutonky (al.: 1.1, 1.2, 7)
Oběd: kuřecí rolka (al.: 1.1, 7), brambory, kompot, čaj ovocný
Svačina: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka z taveného sýra (al.: 7), červená paprika, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), lučina nadýchaná (al.: 7), ovoce, čaj se sirupem
Polévka: cizrnová (al.: 7, 9 může obsahovat stopy: 1)
Oběd: vepřová panenka s rajčaty (al.: 7), gnocchi (al.: 1.1 může obsahovat stopy: 3, 7), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), ovoce, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ČTVRTEK
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
PÁTEK
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Jitka Tichá
—————
—————
—————
—————