PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar s těstovinovou rýží (al.: 1.1, 3, 9 může obsahovat stopy: 6, 7, 10, 11)
Oběd: bramborové knedlíky plněné masem (al.: 1.1, 3, 6, 7, 12), bílé zelí (al.: 12), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka hermelínová se zeleninou (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kapustová (al.: 1.1, 7, 9 může obsahovat stopy 6, 10, 11)
Oběd: bakoňská kotleta (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10, 11), těstoviny-vřetena (al.: 1.1 může obsahovat stopy: 3), čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehané žervé s pažitkou (al.: 7 může obsahovat stopy: 1, 3, 6, 9, 10, 11), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa a zeleniny (al.: 7, 9), jablko, čaj se sirupem
Polévka: zeleninová s vejcem a kuskusem (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: koprová omáčka (al.: 1.1, 7), vařené vejce (al.: 3), vařené brambory, čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr s rajčetem a cibulkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), brokolicová pomazánka (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: kuřecí maso na kari se zeleninou (al.: 1.1, 7, 10), jasmínová rýže, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), mrkev, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), šlehaný tavený sýr se šunkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová krémová (al.: 7, 9 může obsahovat stopy: 1, 6, 10, 11)
Oběd: čočka na kyselo (al.: 1.1, 7), dušená vepřová panenka (al.: 1.1, 7), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————