PONDĚLÍ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), celerová pomazánka (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: rajčatová s rýží (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: zapečené těstoviny s tuňákem a zeleninou (al.: 1.1, 3, 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), mrkev, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z eidamu a vajec (al.: 3, 6, 7), banán, čaj se sirupem
Polévka: zeleninová s vejcem a krupicí (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na pórku (al.: 1.1, 7), jasmínová rýže, čaj se sirupem
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehané žervé s mrkví a česnekem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), džem, jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso s brokolicí a sýrovou omáčkou (al.: 1.1, 7), bramborové noky (al.: 1.1, 3, 12), čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), tavený sýr ementál (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), špenátová pomazánka (al.: 3, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová krémová s houstičkou (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: pohanka s bulgurem a mletým masem (al.: 1.1, 7), mrkvový salát, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z droždí (al.: 3, 7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: domácí jablečný závin (al.: 1.1, 3, 7), mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar s těstovinou (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: fazole v rajčatové omáčce se zeleninou (al.: 7, 9), celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————