PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: rybí s hrachem (al.: 4, 7, 9)
Oběd: masová směs (al.: 1.1, 7), brambory, čaj se sirupem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka budapešťská (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7, 10), mrkev, čaj
Polévka: drožďová (al.: 3, 7, 9)
Oběd: zapečené těstoviny s krůtím masem (al.: 1.1, 3, 7), sterilovaná okurka (al.: 10), čaj
Svačina: veka (al.: 1.1), šlehaná lučina s česnekem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: jogurt (al.: 7), ½ rohlíku (al.: 1.1), jablko, čaj s citrónem
Polévka: květáková krémová s vejci (al.: 3, 7)
Oběd: vepřové na paprikách (al.: 1.1, 7), brambory, čaj s citrónem
Svačina: chléb (al.: 1.1), pomazánka vaječná (al.: 3, 7, 10), mrkev, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), žervé (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: cizrna na zelenině (al.: 7), chléb (al.: 1.1, 1.2), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————