PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: zeleninová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: bramborové halušky s masem a bílé zelí (al.: 1.1, 12), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), mrkev, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al. 1.1), hermelínová pomazánka (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a červenou čočkou (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: krůtí prsa na zelenině - rajčata, cuketa, paprika (al.: 1.1, 7), těstoviny - tarhoňa (al.: 1.1může obsahovat stopy: 3), čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehaný sýr s rajčetem a cibulkou (al.: 7), mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa (al.: 7, 10), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: dýňová s houstičkou (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10, 11)
Oběd: obalené rybí filé (al.: 1.1, 4 může obsahovat stopy: 2, 3, 6, 7, 9, 10), bramborová kaše (al.: 7), broskev, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z droždí (al.: 3, 7), mléko (al.: 7)
ČTVRTEK: veka (1.1), tvarohová pomazánka s kapií (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9 může obsahovat stopy: 6, 10, 11)
Oběd: vepřová kotleta na kmíně (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 6, 9, 10, 11), jasmínová rýže, čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánka z taveného sýra s celerem (al.: 7, 9), mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: perník (al.: 1.1, 3, 7 může obsahovat stopy: 9), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: kuřecí vývar s těstovinou (al.: 1.1, 9 může obsahovat stopy: 3, 6, 7, 10, 11)
Oběd: čočka na kyselo se zeleninou (al.: 1.1, 7, 9), korn chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————