PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s bulgurem (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: krůtí prsa na paprice (al.: 1.1, 7), rýže, čaj s citronem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), žervé (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka pórková (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: květáková s vejci (al.: 3, 7)
Oběd: masová směs se zeleninovou směsí (al.: 7), brambory, čaj
Svačina: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka tvarohová (al.:7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka Budapešť (al: 7, 10), červená paprika, mléko (al.: 7)
Polévka: vločková (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: hrachová kaše (al.: 7), sterilovaná kukuřička, čaj s citronem
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka mrkvová (al.: 7), hruška, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: banketka rohlíček (al.: 1.1), jogurt (al.: 7), jablko, čaj
Polévka: selská (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: hovězí na česneku (al.: 1.1, 7), brambory, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka vaječná (al.: 3, 7, 10), salátová okurka, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: krupicová kaše (al.: 1.1, 7) sypaná kakaem, jablko, čaj s medem
Polévka: zeleninová s rýží (al.: 7, 9)
Oběd: zapečené těstoviny s vejci, tuňákem a zeleninou (al.: 1.1, 3, 4, 7), čaj s medem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————