PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), Almette (al.: 7), jablko, bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: žampionová (al.: 7)
Oběd: fazole po bretaňsku (al.: 1.1, 7 může obsahovat stopy: 1), sterilovaná kukuřička, čaj se sirupem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), žervé (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka hermelínová s vejci (al.: 3, 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s bulgurem (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: krůtí na paprikách (al.: 1.1, 7), brambory, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), tavený sýr (al.: 7), mandarinka, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: banketka rohlíček (al.: 1.1), jogurt (al.: 7), jablko, čaj s citronem
Polévka: kuřecí s kapáním (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: hovězí znojemská pečeně (al.: 1.1, 7, 10), rýže, čaj s citronem
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka masová (al.: 7, 10), červená paprika, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: veka s máslem (al.: 1.1), džem (al.: 12), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: z červené čočky (al.: 7, 9 může obsahovat stopy: 1)
Oběd: obalovaná ryba (al.: 1.1, 4, 7), bramborová kaše (al.: 7), čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánka celerová s vejci (al.: 3, 7, 9), salátová okurka, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka mrkvová (al: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: vločková (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: vepřové v houbové omáčce (al.: 1.1, 7), těstoviny (al.: 1.1 může obsahovat stopy: 3), čaj s medem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————