PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), tuňáková pomazánka (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: z kysaného zelí s masem a bramborem (al.: 1.4, 7)
Oběd: ovesná kaše s ovocem, medem a skořicí (al.: 1.4, 7), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), špenátová pomazánka (al.: 3, 7), hroznové víno, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a krupičkou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: krůtí maso na kari s pórkem (al.: 1.1, 7, 10), rýže-basmati, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z králíka a zeleniny (al.: 7, 9, 10), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), šunková pěna (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: rybí s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 4, 7, 9)
Oběd: šťouchané brambory s cibulkou (al.: 7), masový nákyp (al.: 1.1, 3), mrkvový salát, čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s jogurtem (al.: 7), rajče, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehané žervé s mrkví a česnekem (al.: 7), banán, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: hovězí perkelt (al.: 1.1, 7, 9), těstoviny-tarhoňa (al.: 1.1, 3), čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka z červené řepy (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: sladký loupák (al.: 1.1, 3), caro s mlékem (al.: 1.1, 7)
Polévka: zeleninová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: hrachová kaše, vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.:7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————