PONDĚLÍ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ÚTERÝ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), krémový sýr Almette s bylinkami (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: pohanka s bulgurem a zeleninou (al.: 1.1), strouhaný sýr (al.: 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z avokáda (al.: 7), banán, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s červenou čočkou a ovesnými vločkami (al.: 1.4, 3, 7, 9)
Oběd: vařené brambory, vepřová kýta na mrkvi (al.: 1.1, 7), čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), tvarohový sýr Kiri (al.: 7), rajče, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), hermelínová pomazánka (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: česneková s bramborem (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: kuřecí prsa na smetaně (al.: 1.1, 7), těstoviny-penne (al.: 1.1, 3), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), džem, jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: ovocný jogurt (al.: 7), banketka houstička (al.: 1.1, 11), čaj s medem
Polévka: dýňová s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 7)
Oběd: fazole v rajčatové omáčce s hovězím mletým masem (al.: 1.1, 7), slunečnicový chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), čaj s medem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková