PONDĚLÍ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z eidamu a celeru (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: gulášová (al.: 1.1, 7)
Oběd: zapečené těstoviny s tuňákem a zeleninou (al.: 1.1, 3, 4, 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s bylinkami (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), šunka, salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a krupičkou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso s brokolicí a sýrovou omáčkou (al.: 1.1, 7), bramborové gnocchi (al.: 1.1, 12), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vařené brambory, dušený květák s vejcem (al.: 3, 7), okurkový dip (al.: 7), čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), tavený sýr ementál (al.: 7) jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), masová pomazánka se zeleninou (al.: 7, 9), banán, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: hovězí maso po znojemsku (al.: 1.1, 7), rýže parboiled, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s mrkví a česnekem (al. : 7), rajče, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: jablečný šáteček (al.: 1.1, 3, 7), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: rajská s těstovinovou rýží (al.: 1.1, 3, 7)
Oběd: hrachová kaše, vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————