PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek v tomatě (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: hrstková (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: ovesná kaše s ovocem, skořicí, cukrem a máslem (al.: 1.4, 7), čaj se sirupem
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka z vepřového masa se zeleninou (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z červené řepy (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na kořenové zelenině (al.: 1.1, 7, 9), jasmínová rýže, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z droždí (al.: 3, 7), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: brokolicová krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 1.4, 3, 7)
Oběd: vařené brambory s máslem a pažitkou (al.: 7), rybí karbanátky (al.: 1.1, 1.4, 4, 7), mrkvový salát, čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s jogurtem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), sýrová pomazánka s mrkví a česnekem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: selská s vejcem (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso po italsku (al.: 1.1, 7), těstoviny-vřetena (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), vajíčková pomazánka (al.: 3, 6, 7, může obsahovat stopy: 8), salátová okurka, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 7), jahodový džem, Granko (al.: 6, 7)
Polévka: kuřecí vývar se zavářkou a zeleninou (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: cizrna na zelenině, chléb (al.: 1.1, 1.2), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————