
PONDĚLÍ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: hrstková (al.: 1.3, 1.4, 7, 9)
Oběd: bramborové knedlíky plněné masem (al.: 1.1, 3, 7, 12), červené zelí, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), sýr Kiri (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), hermelínová pomazánka (al.: 7), hruška, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s nudlemi (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: kuřecí mleté maso s rajčatovou omáčkou a zeleninou (al.: 1.1, 7, 9), těstoviny-barevná vřetena (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr Ementál (al.: 7), paprika, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), špenátová pomazánka (al.: 3, 7), mandarinka, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s drožďovými noky (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vařené brambory, vepřová panenka na kapustě (al.: 1.1, 7), čaj
Svačina: chléb Maestro-pšeničnožitný (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Lučina svěží (al.7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), lososová pomazánka (al.: 4, 7, 10), jablko, čaj se sirupem
Polévka: dýňová s houstičkou (al.: 1.4, 7)
Oběd: čočka na kyselo s cibulkou, vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka (al.: 10), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————