JÍDELNÍČEK 17. 2. - 21. 2. 2025

14.02.2025 13:28

PONDĚLÍ

Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z krabích tyčinek (al.: 1.1, 2, 4, 6), jablko, čaj se sirupem

Polévka: kuřecí vývar s nudlemi (al.: 1.1, 3, 9)

Oběd: ovesná kaše s ovocem, cukrem, skořicí a máslem (al.: 1.4, 7), čaj se sirupem

Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), masová pomazánka se zeleninou (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)

 

ÚTERÝ

Přesnídávka: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s kapií (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

Polévka: zeleninová s vejcem a kuskusem (al.: 1.1, 3, 7, 9)

Oběd: kuřecí mleté maso po italsku se zeleninou (al.: 1.1, 7, 9), těstoviny-barevná vřetena (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj

Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z droždí (al.: 3, 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)

 

STŘEDA

Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), kuřecí šunka, jablko, čaj

Polévka: ze zeleného hrášku s houstičkou (al.: 1.1, 7)

Oběd: rybí karbanátky (al.: 1.1, 1.4, 4), bramborová kaše (al.: 7), mrkvový salát, čaj

Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánkové máslo s pažitkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

ČTVRTEK

Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka z červené řepy (al.: 7), banán, mléko (al.: 7)

Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)

Oběd: vepřová panenka na česneku a kmíně (al.: 7), rýže, čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), meruňkový džem, jablko, mléko (al.: 7)

 

PÁTEK

Přesnídávka: bílý jogurt (al.: 7), ½ rohlíku (al.: 1.1), čaj se sirupem

Polévka: rajská s těstovinovou rýží (al.: 1.1, 3, 7)

Oběd: hrachová kaše, vařené vejce (al.: 3), kyselá okurka, čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

Po celý den zajištěn pitný režim.

Strava je určena k přímé spotřebě.

Změna jídelníčku vyhrazena.

Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová

Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.