JÍDELNÍČEK 17. 3. - 21. 3. 2025

14.03.2025 12:11

PONDĚLÍ

Přesnídávka: veka (al.: 1.1), humrová pomazánka (al.: 4, 7, 9), jablko, čaj se sirupem

Polévka: rajská s těstovinovou rýží (al.: 1.1, 3, 7)

Oběd: bramborové knedlíky plněné masem (al.: 1.1, 3, 6, 7, 12), červené zelí, čaj se sirupem

Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s pažitkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

ÚTERÝ

Přesnídávka: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), pomazánka z červené čočky (al.: 7), banán, mléko (al.: 7)

Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)

Oběd: kuřecí maso po italsku (al.: 1.1, 7), těstoviny-vřetena (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj

Svačina: veka (al.: 1.1), šunková pěna (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), mrkev, mléko (al.: 7)

 

STŘEDA

Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

Polévka: kuřecí vývar s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7)

Oběd: koprová omáčka (al.: 1.1, 7), hovězí maso, vařené brambory, čaj

Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

ČTVRTEK

Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), brokolicová pomazánka (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

Polévka: celerová krémová s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 7, 9)

Oběd: zeleninové rizoto s králičím masem, červená řepa, čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

PÁTEK

Přesnídávka: ovocný jogurt (al.: 7), ½ rohlíku (al.: 1.1), čaj se sirupem

Polévka: rybí maďarská (al.: 1.4, 4, 7, 9)

Oběd: cizrna s mletým masem a zeleninou (al.: 7, 9), chléb (al.: 1.1, 1.2), čaj se sirupem

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

 

Po celý den zajištěn pitný režim.

Strava je určena k přímé spotřebě.

Změna jídelníčku vyhrazena.

Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová

Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.