PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: čočková s mletým masem a bramborem (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: bulgur se zeleninou (al.: 1.1, 7), kyselá okurka, čaj se sirupem
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s pažitkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka ze zeleného hrášku (al.: 7), banán, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar se zavářkou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso po italsku (al.: 1.1, 7, 9), těstoviny-barevná vřetena (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z králíka a zeleniny (al.: 7, 9), mrkev, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), šunková pěna (al.: 6, 7 může obsahovat: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: rybí maďarská se smaženým hráškem (al.: 1.1, 1.4, 3, 4, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na zelenině (al.: 1.1, 7, 9), rýže basmati, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z eidamu (al.: 6, 7 může obsahovat: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s drožďovými noky (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vařené brambory, vepřová panenka s dušenou baby karotkou (al.: 1.1, 7), čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), tvarohový sýr Kiri (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)
Polévka: dýňová s houstičkou (al.: 1.1, 7)
Oběd: bramborové halušky s uzeným masem a bílé zelí (al.: 1.1, 7), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová
—————
—————
—————