PONDĚLÍ
Přesnídávka: korn veka s máslem (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 7), šunka Amálka, jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: zapečené těstoviny s masem, sýrem a hráškem (al.: 1.1, 3, 7), kyselá okurka (al.: 10), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), tuňáková pomazánka (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: frankfurtská (al.: 1.1, 7)
Oběd: dukátové buchtičky s krémem (al.: 1.1, 3, 7), čaj se sirupem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa s pórkem (al.: 7, 10), salátová okurka, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), cizrnová pomazánka (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a krupičkou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na kmíně se zeleninou (al.: 1.1, 7, 9), vařené brambory, čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), tavený sýr s goudou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehané žervé s mrkví a česnekem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: hovězí maso na žampiónech (al.: 1.1, 7), rýže parboiled, čaj
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), krémový sýr Almette (al.: 7), cherry rajče, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: sladký loupák (al.: 1.1, 3, 7), caro (al.: 1.1, 7)
Polévka: dýňová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 3, 7)
Oběd: pohanka s bulgurem a zeleninou (al.: 1.1, 7), strouhaný sýr (al.: 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————