JÍDELNÍČEK 26. 2. - 1. 3. 2024

23.02.2024 13:23

PONDĚLÍ

Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka z tresčích jater (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem

Polévka: kapustová s vejcem a bramborem (al.: 1.4, 3, 7)

Oběd: bulgur se zeleninou (al.: 1.1, 7), strouhaný sýr (al.: 7), salátová okurka, čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), banán, mléko (al.: 7)

 

ÚTERÝ

Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), vajíčková pomazánka (al.: 3, 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)

Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)

Oběd: kuřecí maso na smetaně (al.: 1.1, 7), těstoviny-kolínka (al.: 1.1, 3), čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

STŘEDA

Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), džem, jablko, mléko (al.: 7)

Polévka: ze zeleného hrášku s houstičkou (al.: 1.1, 7)

Oběd: zapečené brambory s uzeným masem (al.: 3, 7), strouhaný sýr (al.: 7), kyselá okurka, čaj

Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

ČTVRTEK

Přesnídávka: veka (al.: 1.1), šunková pěna (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), hruška, mléko (al.: 7)

Polévka: hovězí vývar se zeleninou a těstovinou (al.: 1.1, 3, 9)

Oběd: hovězí maso po znojemsku (al.: 1.1, 7), rýže, čaj

Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s pažitkou (al.: 7), mrkev, mléko (al.: 7)

 

PÁTEK

Přesnídávka: tvarohový šáteček (al.: 1.1, 3, 7), bílá káva (al.: 1.2, 1.3, 7)

Polévka: česneková s krupkami (al.: 1.3, 1.4, 7, 9)

Oběd: fazole v rajčatové omáčce s kuřecím masem (al.: 1.1, 7, 9), celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), čaj se sirupem

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

 

Po celý den zajištěn pitný režim.                                       

Strava je určena k přímé spotřebě.

Změna jídelníčku vyhrazena. 

Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.