JÍDELNÍČEK 28. 4. - 2. 5. 2025

25.04.2025 10:43

PONDĚLÍ

Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z lososa (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem

Polévka: ze zeleného hrášku s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 7)

Oběd: zapečené těstoviny s uzenou kýtou a zeleninou (al.: 1.1, 3, 7), červená řepa, čaj se sirupem

Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s pažitkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

ÚTERÝ

Přesnídávka: chléb Maestro-pšenično žitný (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s bylinkami (al.: 7), rajče, mléko (al.: 7)

Polévka: zeleninová s vejcem a kuskusem (al.: 1.1, 3, 7, 9)

Oběd: kuřecí maso na zelenině-cuketa, rajče, paprika (al.: 1.1, 7), rýže, čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), šunka, jablko, ovocné mléko (al.: 7)

 

STŘEDA

Přesnídávka: veka (al.: 1.1), cizrnová pomazánka (al.: 7), banán, mléko (al.: 7)

Polévka: česneková s krupkami (al.: 1.3, 1.4, 7, 9)

Oběd: bramborová kaše (al.: 7), rybí filé na másle (al.: 4, 7), broskev, čaj

Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr s rajčetem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

ČTVRTEK

Přesnídávka: ----------

Polévka: -----------

Oběd: -----------

Svačina: -----------

 

PÁTEK

Přesnídávka: loupák (al.: 1.1, 3, 7), mléko (al.: 7) 

Polévka: kuřecí vývar s fritátovými nudlemi (al.: 1.1, 3, 7, 9)

Oběd: červená čočka s mletým masem a zeleninou (al.: 7, 9), chléb (al.: 1.1, 1.2), čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

 

Po celý den zajištěn pitný režim.

Strava je určena k přímé spotřebě.

Změna jídelníčku vyhrazena.

Hlavní kuchařka: Andrea Šamajová 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.