PONDĚLÍ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka z eidamu a vajec (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí kaldoun (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: zapečené těstoviny s tuňákem a zeleninou (al.: 1.1, 3, 4, 7), červená řepa, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), krůtí šunka, banán, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a krupičkou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vařené brambory s máslem a pažitkou (al.: 7), obalený květák (al.: 1.1, 3), okurkový dip (al.: 7), čaj se sirupem
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s bylinkami (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ČTVRTEK
Přesnídávka: loupák (al.: 1.1, 3), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: masový vývar se zeleninou a těstovinami-tlapková patrola (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: vepřová panenka na kari se zeleninou-cuketa, rajče, paprika (al.: 1.1, 7, 10), parboiled rýže, čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z krůtích jater (al.: 7), cherry rajčata, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: Míšánek-tvarohový dezert (al.: 7), banketka houstička (al.: 1.1, 11), čaj se sirupem
Polévka: selská krupková s vajíčkem (al.: 1.3, 3, 7)
Oběd: fazole s kuřecím masem a rajčatovou omáčkou (al.: 7), slunečnicový chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), čaj se sirupem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), hruška, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————