PONDĚLÍ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
ÚTERÝ
Přesnídávka: ----------
Polévka: ----------
Oběd: ----------
Svačina: ----------
STŘEDA
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), Almette (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: krupicová se zeleninou (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: čočka na kyselo (al.: 7, 10), sterilovaná okurka (al.: 10), čaj se sirupem
Svačina: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), tavený sýr se šunkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: veka s máslem a plátkovým sýrem (al.: 1.1, 7), žlutá paprika, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s bulgurem (al.: 1.1, 7, 9)
Oběd: vepřové na kmíně (al.: 1.1, 7), rýže, čaj s citronem
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7, 10), salátová okurka, čaj s citronem
PÁTEK
Přesnídávka: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka celerová s mrkví (al.: 7, 9), hruška, čaj s medem
Polévka: bramborová (al.: 7, 9)
Oběd: králík na česneku (al.: 1.1, 7), brambory, čaj s medem
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————