PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z tresčích jater (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: kuřecí kaldoun (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: bramborové knedlíky plněné masem (al.: 1.1, 3, 7, 9), červené zelí (al.: 12), čaj se sirupem
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), šlehaný tavený sýr se šunkou (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), pomazánka drožďová (al.: 3, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s bramborovými nočky a vejcem (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na zelenině (al.: 1.1, 7, 9), rýže basmati, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z eidamu a vajec (al.: 3, 6, 7 může obsahovat stopy: 8), salátová okurka, mléko (al.: 7)
Polévka: rybí s hrachem (al.: 1.1, 1.4, 4, 7, 10)
Oběd: dušený květák na mozeček (al.: 3, 7), vařené brambory, okurkový dip (al.: 7), čaj
Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s bylinkami (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s mrkví a česnekem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: kuřecí maso na smetaně (al.: 1.1, 7), těstoviny-vřetena (al.: 1.1, 3), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z vepřového masa a zeleniny (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: cibulová s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 7)
Oběd: chilli con carne-nepálivé (al.: 1.1, 7, 9), slunečnicový chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), hruška, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
Hlavní kuchařka: Lucie Odvárková
—————
—————
—————
—————