PONDĚLÍ
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), šunková pěna, (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: rajská s těstovinovou rýží (al.: 1.1, 3, 7)
Oběd: bulgur s pohankou s kuřecím masem a zeleninou (al.: 1.1), strouhaný sýr (al.: 7), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr gouda (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z tuňáka (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: hrstková (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (al.: 1.1, 3, 7), čaj se sirupem
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), pomazánka z králičího masa s pórkem (al.: 7), rajče, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), sýrová pomazánka (al.: 6, 7 může obsahovat stopy: 8), banán, mléko (al.: 7)
Polévka: selská s vajíčkem (al.: 1.4, 3, 7)
Oběd: dušená vepřová panenka na kapustě (al.: 1.1, 7), vařené brambory, čaj
Svačina: celozrnný chléb (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s jogurtem (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: ----------
Polévka: -----------
Oběd: -----------
Svačina: -----------
PÁTEK
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), medové máslo (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: kuřecí vývar s kapáním (al.: 1.1, 3, 9)
Oběd: fazole v rajčatové omáčce se zeleninou, chléb (al.: 1.1, 1.2), čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————