PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z olejovek (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem
Polévka: dýňová krémová s houstičkou (al.: 1.1, 1.4, 7)
Oběd: bramborové knedlíky plněné masem, červené zelí (al.: 1.1, 3, 6, 7, 12), čaj se sirupem
Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehaná lučina s kapií (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ÚTERÝ
Přesnídávka: obložený chlebíček (al.: 1.1, 3, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s vejcem a krupičkou (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: dušená krůtí játra na zelenině (al.: 1.1, 7, 9), rýže, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 7), malinový džem, banán, mléko (al.: 7)
STŘEDA
Přesnídávka: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: pórková krémová (al.: 1.4, 7)
Oběd: bramborová kaše (al.: 7), rybí nákyp (al.: 1.1, 1.4, 3, 4), kyselá okurka, čaj
Svačina: chléb Maestro-pšenično žitný (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), krémový sýr Almette s bylinkami (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
ČTVRTEK
Přesnídávka: veka (al.: 1.1), brokolicová pomazánka (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)
Polévka: zeleninová s kapáním (al.: 1.1, 3, 7, 9)
Oběd: boloňské špagety (al.: 1.1, 3, 7, 9), strouhaný sýr (al.: 7), čaj
Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z kuřecího masa s celerem (al.: 7, 9), mrkev, mléko (al.: 7)
PÁTEK
Přesnídávka: pribináček Míšánek (al.: 7), ½ rohlíku, čaj se sirupem
Polévka: kuřecí kaldoun (al.: 1.4, 7, 9)
Oběd: hrachová kaše, vařené vejce (al.: 3), sterilovaná kukuřice, čaj
Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)
Po celý den zajištěn pitný režim.
Strava je určena k přímé spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová
Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová
—————
—————
—————
—————