Pavučinka - nabídka služby

08.09.2023 15:57

Pavučinka:

Služba, která se přizpůsobí Vám, zcela on-line se zaručenými výsledky. Pavučinka je dostupná 24/7 na platformě WhatsApp a na připravované platformě ve formě webu, kde můžete kdykoliv shlédnout starý i nový obsah řešící nejen tu nejaktuálnější problematiku (SPU, SPCh, vývojová dysfázie, afáziie, rodinné poradenství, osobnostní rozvoj, prevence syndromu vyhoření, aktuální problémy)

 

Co to je?

Platforma zahrnuje sezení ve formě on-line 1x týdně na 45 minut 1 na 1 se mnou, kde se budu věnovat čistě Vám a vyřeším s Vámi jakékoliv otázky. Dále obsahuje 1x za dva týdny možnost se zúčastnit skupinových on-line sezení, kde můžeme probrat problematiky více dopodrobna ve formě skupiny (téma skupinového hovoru bude vždy zveřejněn dopředu). Zároveň se připravuje i on-line video knihovna, do které se bude vkládat jak obecný, tak specifický obsah, který budete mít k dispozici 24 hodin denně (platforma bude co nejdříve hotova).

 

Individuální přístup:

Individuální přístup je pro mne velmi důležitý, a tak mimo sezení a obsah nabízím i možnost kdykoliv si se mnou psát o náhlých problémech. Odpovídám co nejrychleji, jsem Vám opravdu stále k dispozici.

 

Jak?

Úplně jednoduše, z prostředí, které Vám je nejbližší - domov. Vše probíhá on-line formou WhatsApp hovorů na telefonním čísle +420 608 043 090. Tato forma nabízí pohodlí jako je volání čistě přes mobilní telefon, případně i přes stolní počítače/notebooky. Kvalita je stále ale na velmi vysoké úrovni.

 

Jaké jsou mé zkušenosti?

   více o mě na sspg.webnode.cz/

 

Kolik to stojí?

Pokud potvrdíte zájem do 20.9. 2023, tak služba stojí pouze 997 Kč za měsíc formou zasílání faktur o zaplacení. Pokud nestihnete projevit zájem do daného data, tak služba stojí 2.497 Kč za měsíc.

 

Kdy se služba spouští?

Služba se spouští 20.9.2023, takže není nač čekat.

 

Je to nějak závazné?

Ne. Službu můžete kdykoliv zrušit, ale věřím, že to ani nebudete chtít udělat, jakmile uvidíte, že Vám sezení a neustálý přístup k poradci pomáhá.

 

Co je projevení zájmu?

Projevení zájmu je požádání o vstup do této služby na telefonní číslo +420 608 043 090 a následné proplacení první platby.

 

S přátelským pozdravem

 

   Alena Kozlerová

 

Vyhledávání

Anketa

Líbí se Vám naše stránky?

Zpravodaj naší školky

04.04.2024 07:26

Certifikát dárce za pomoc při Veřejné sbírce Fond Sidus

Děkujeme všem rodičům, kteří se do sbírky zapojili.  
13.11.2023 10:16

Výstava prací našich dětí na ÚMČ Praha 11

Krásný den, ráda bych Vás informovala o tom, že naše děti vytváří výtvarné práce pro výstavu s názvem "Z barevného podzimu do bílých Vánoc." Jedná se výstavu v budově ÚMČ Praha 11 Ocelíkova ulice. Začátek výstavy je počítán od 5.12.2023. Do tvorby se zapojují...
08.11.2023 12:03

Poděkování za materiální pomoc

Vážení a milí rodiče, velice si vážíme Vaší pomoci a děkujeme rodičům za materiální a jinou pomoc naší škole v tomto roce. Děkujeme rodičům Jakuba Jermáře, Yelyzavety Maznychko, Anežky a Adriany Kyptových, Idy Chýlové, Viktorie Kuchařové, Vojtěcha a Matěje Hájkových, Anety Stejskalové, Nely...
18.10.2023 09:09

Certifikát dárce za pomoc při Veřejné sbírce Fond Sidus

Děkujeme všem rodičům, kteří se do sbírky zapojili.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.