JÍDELNÍČEK 20. 1. - 24. 1. 2025

17.01.2025 10:19

PONDĚLÍ

Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), tuňáková pomazánka (al.: 4, 7), jablko, čaj se sirupem

Polévka: hrstková (al.: 1.3, 1.4, 7, 9)

Oběd: ovesná kaše s ovocem, skořicí a cukrem (al.: 1.4, 7), čaj se sirupem

Svačina: chléb ryebread (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6, 11), tvarohový sýr Kiri (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

ÚTERÝ

Přesnídávka: chléb (al.: 1.1, 1.2), vajíčková pomazánka (al.: 3, 7, 10), jablko, mléko (al.: 7)

Polévka: masový vývar s vejcem a ovesnými vločkami (al.: 1.4, 3, 7, 9)

Oběd: kuřecí maso po italsku (al.: 1.1, 7), těstoviny-mašle (al.: 1.1, 3), strouhaný sýr (al.: 7), čaj

Svačina: toustový chléb (al.: 1.1), šlehané žervé s kapií (al.: 7), rajče, mléko (al.: 7)

 

STŘEDA

Přesnídávka: veka (al.: 1.1), pomazánka z červené řepy (al.: 7), jablko, mléko (al.: 7)

Polévka: pórková krémová se smaženým hráškem (al.: 1.1, 1.4, 3, 7)

Oběd: bulgur s pohankou a mletým vepřovým masem na zelenině (al.: 1.1, 7, 9), mrkvový salát, čaj

Svačina: chléb (al.: 1.1, 1.2), pomazánka z krůtího masa a zeleniny (al.: 7, 9), jablko, mléko (al.: 7)

 

ČTVRTEK

Přesnídávka: korn veka (al.: 1.1, 1.2, 1.3, 6), brokolicová pomazánka (al.: 7), hruška, mléko (al.: 7)

Polévka: masový vývar s krupkami a bramborem (al.: 1.3, 7, 9)

Oběd: krůtí maso na mrkvi (al.: 1.1, 7), vařené brambory, čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), plátkový sýr ementál (al.: 7), salátová okurka, mléko (al.: 7)

 

PÁTEK

Přesnídávka: ovocný jogurt-tlapková patrola (al.: 7), ½ rohlíku (al.: 1.1), čaj se sirupem

Polévka: rybí s houstičkou (al.: 1.1, 4, 7, 9)

Oběd: kuřecí játra na kmíně a česneku (al.: 1.1, 7), rýže-basmati, čaj

Svačina: chléb s máslem (al.: 1.1, 1.2, 7), jablko, mléko (al.: 7)

 

 

Po celý den zajištěn pitný režim.

Strava je určena k přímé spotřebě.

Změna jídelníčku vyhrazena.

Hlavní kuchařka: Kristýna Maršálová

Jídelníček sestavila: Andrea Šamajová 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.